cégtörténet

Az elmúlt több mint 30 év során a profilunkat folyamatosan bővítettük, így a 100%-os magyar tulajdonban lévő Foltin cégcsoport Magyarország meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát az élelmiszerkereskedelem szinte minden területén, termékeink a kiskereskedelmi hálózatokon kívül sikeresen bizonyítottak a nagykereskedelmi, ipari – és Horeca&Gasztro piackon egyaránt.
Társaságunk büszke beszállítója szinte az összes magyarországi kiskereskedelmi áruházláncnak, valamint az egyéb országos és regionális partnereknek mind a szárazáru, mind a frissáruk terén. Kiterjedt partnerhálózatunkon keresztül a disztribúciónk az egész ország területét lefedi.

Büszkék vagyunk arra, hogy nemzetközileg elismert, nagy külföldi élelmiszergyártók hazai képviseleteként vállalkozásunk látja el a termékeik kizárólagos magyarországi forgalmazását és terjesztését.
Szakmai felkészültségünknek, és az elmúlt 30 év során szerzett tapasztalatunknak köszönhetően mindent megteszünk annak érdekében, hogy beszállítóink termékei a lehető legtöbb itthoni élelmiszerhálózatban és nagykereskedésben jelen legyenek, ezen felül szívesen vállaljuk az élelmiszerek forgalmazásához tartozó teljes marketing tevékenységet is.

Szoros együttműködést folytatunk elkötelezett hazai gyártókkal is, akik élelmiszer-disztribúciós tapasztalatainkra és kapcsolatainkra alapozva, hosszútávú együttműködést terveznek cégünkkel.

Számos belföldi gyártó partnerünk a termékfejlesztési és a gyártási tevékenységre fókuszál, míg a kereskedelmi feladatokat ránk ruházza. Igyekszünk a megtisztelő bizalmuknak eleget tenni.

csapatunk

Foltin Ottó

Foltin Ottó

Tulajdonos

Kóczán Viktor

Kóczán Viktor

Ügyvezető igazgató

+36 30 830 3130
Gombosi Judit

Gombosi Judit

Beszerzési igazgató

+36 30 250 4073
Miskolczi József

Miskolczi József

Értékesítési igazgató

+36 30 539 7482

galéria