Suppliers

OUR SUPPLIERS

A Foltin Globe Kft üzletpolitikájának megfelelően beszállítóinkkal fennálló kapcsolatunkban a kölcsönös megbízhatóság, partnerség és együttműködés a fő célunk. Ennek megfelelően beszállítóinkkal is hosszú távú kapcsolatot kívánunk kialakítani, fenntartani: az új partnerek mellett számos beszállítónkkal már több mint 20-25 éves kitűnő kapcsolatot ápolunk és magyarországi képviseletükként működünk.

Beszállítóink nagyrészben külföldi gyártó cégek, akik azonosulni tudtak üzletpolitikánkkal, fantáziát láttak bennünk és termékeik értékesítésére kizárólagos forgalmazási jogot biztosítottak számunkra a magyar piacon. Jelenleg főként Európából, 18 különböző országból importálunk élelmiszereket Magyarországra, minden esetben a közvetlen gyártói kapcsolatokat preferáljuk. Beszállítóink kiválasztásánál kiemelt figyelmet fordítunk a termék piacképessége mellett az élelmiszerbiztonságra, melyet tanúsított minőségbiztosítási rendszerekkel igazolnak társaságunk felé. Szállító partnereinket évente átfogóan kiértékeljük, de a mindennapokban is folyamatos konstruktív egyeztetéseket folytatunk a termékek kiválasztását és minőségét illetően, valamint az új termékfejlesztések területén is rendszeres javaslatokkal élünk.

A külföldi partnerek mellett egyre nagyobb számban dolgozunk együtt magyar élelmiszeripari kis- és középvállalkozó élelmiszergyártókkal is. Tisztában vagyunk vele, hogy sok magyar élelmiszergyárnak nehézséget jelent bekerülnie 1-2 cikkelemmel az élelmiszerhálózatokba és így eljuttatni termékeiket a különböző disztribúciós csatornákon a végső fogyasztókhoz. Mivel számos cég képviseleteként működünk jelentősen tudjuk csökkenteni partnercégeink disztribúciós költségeit és egyúttal forgalomnövekedést tudnak realizálni. Termékeinket a gyártói márkák mellett saját márkanevükkel vagy kiskereskedelmi áruházláncok saját márkái alatt forgalmazzuk.

térkép