Customers

OUR CUSTOMERS

Társaságunk forgalmának mintegy 95 %-át a hazai élelmiszerpiacon realizálja, de jelen vagyunk vevőink által a román, szlovák és a cseh piacokon is.

Belföldi árbevételünk meghatározó részét, 80-90 %-át kiemelt, nagy partnereink adják, akik a jól ismert hazai és multinacionális áruházláncokból és édesség-nagykereskedésekből állnak (pl. TescoCBAAuchanReálMetroSpar, Next Unio). Büszkén állíthatjuk, hogy partnerkapcsolataink már több, mint 10 éve fennállnak ezen vállalkozásokkal! Kiemelt partnereink mellett különös gondot fordítunk a kisebb áruházakra, régiós raktárakra, egyedi vevőinkre, akik számára is maximális megelégedettséget kívánunk nyújtani kedvező árainkkal, stabil kínálatunkkal, rugalmas vevőkiszolgálásunkkal.

Tisztában vagyunk vele, hogy sok önálló magyar élelmiszergyártónak nehézséget jelent bekerülni az élelmiszerhálózatokba és így eljuttatni terméküket Magyarország egész területére. Azámos cég magyarországi képviseleteként működünk, és így jelentősen tudjuk csökkenteni ezen cégek költségeit, azáltal hogy a termékeik belistázását és forgalmazását átvállaljuk. Több Magyarországi élelmiszergyártóval sikerült már évek óta működő hasonló gyümölcsöző kapcsolatot kialakítanunk. (Fodorostya, Galla Sweet, Prevail Kft.)

AuchanCBACoopMetroPennyReálSparTesco