Nyomtatás

Minőségbiztosítás

isoNapjainkban az élelmiszeripar szereplőire nehezedő nyomás és az egyre növekvő felelősség, a jogi kötelezettségek és az egyre szigorodó fogyasztói elvárásoknak való megfelelés, valamint a termékellátás globalizációja tette szükségessé az egységes minőségirányítási és élelmiszer-biztonsági szabvány létrehozását. Az IFS szabványt a gyártók, kereskedők és az élelmiszer-feldolgozók dolgozták ki annak érdekében, hogy biztosítsák a beszállítóik részéről a minőséget és az élelmiszerbiztonságot. A szabvány főbb típusai a következők: IFS Food, IFS Bróker, IFS Logisztika, IFS Cash & Carry, IFS HPC. Cégünk a szigorú követelményrendszernek megfelelt és elkötelezettek vagyunk az élelmiszer-biztonság fenntartása mellett, napi szintű feladatunknak tekintjük az ezzel kapcsolatos célkitűzések megvalósításában való aktív részvételt. A Foltin Globe Kft. az IFS Cash & Carry szabvány tanúsító auditját 2013-ban 97,08 %-os, 2014-ben 98,3%-os emelt szintű eredménnyel teljesítette.

A Foltin Globe Kft. az élelmiszer-forgalmazási, kereskedelmi, bérgyártási, raktározási és logisztikai tevékenysége során elkötelezett a biztonságos és minőségi élelmiszerek iránt, melyet a 2001-ben bevezetett minőség-és élelmiszerbiztonsági rendszer (HACCP) működtetése támasztja alá. Célunk, hogy tevékenységeink során a vevőink igényeit teljes mértékben kielégítsük és ezáltal elnyerjük bizalmukat. Rendszerünk működtetését cégen belüli HACCP csoport végzi és belső auditokon vizsgálja felül. Cégünk idén átállt az ISO rendszerről az IFS rendszerre, mely további egyre erősödő piaci jelenlétet biztosít számunkra, és ezáltal partnereink egyre növekvő elvárásainak folyamatosan eleget teszünk.

A folyamatosan ellenőrzött és tökéletesített dokumentált élelmiszer-biztonsági irányítási rendszer működtetése a garancia a termék biztonságos és nyomon követhető "életútjára". A vezetőség aktív szerepet vállal az élelmiszer-biztonság fenntartásában és a kapcsolódó feladatok végrehajtásában. Folyamatos képzésekkel, oktatással biztosítjuk, hogy dolgozóink napi szintű munkavégzésének szerves részévé váljon a minőség iránti elkötelezettség, munkájukat tudásuknak megfelelően a maximális szinten végezhessék.

Folyamatosan betartjuk az élelmiszerbiztonsággal kapcsolatos mindenkori jogszabályi előírásokat. Kereskedelmi folyamatainkat, illetve a bérgyártásban résztvevő alvállalkozóink infrastrukturális feltételeit állandó figyelemmel kísérjük, ezek megfelelőségét felülvizsgáljuk, fejlesztjük. Beszállítóinkat úgy választjuk meg, hogy azok termékei minden élelmiszerbiztonsági követelménynek megfeleljenek. Valamennyi munkatárs felelős saját munkájának minőségéért, elvárjuk, hogy személyes tudásával járuljanak hozzá a cég sikereihez Igyekszünk tevékenységeinket környezettudatosan végezni.

A vezetés elkötelezett a feladatok végrehajtása iránt és ehhez biztosítja a szükséges erőforrásokat.

Növelné forgalmát?

Hosszútávú partneri kapcsolatunk eredményeképpen Magyarország teljes területén, minden élelmiszer-hálózatban megjelenhet általunk forgalmazott terméke.

Tovább...

Vásárolna tőlünk?

Társaságunk megalakulása óta vevőorientált üzletpolitikát folytat. Jelenleg 14 ország különböző élelmiszereit forgalmazzuk Magyarországon.

Tovább...

Katalógus letöltése

Foltin katalógus

Katalógusunkban megtalál minden fontos információt az általunk forgalmazott termékekről.

Várjuk Hívását!

 2142 Nagytarcsaphoto kriszti
 Naplás út 20.
 

 H-CS: 8-17
 P: 8-14:30
Telefon: 06/28 546-432
Mobil: +36 30 545 5720
Fax: 06/28 546-439
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.